Despre nunta visurilor tale

Stim cu totii cat de problematica este organizarea unui eveniment de mare amploare asa cum este o nunta. Iar gasirea locatiei ideala este si mai problematica. Daca esti in cautarea unei locatii pentru nunta ta sau pentru un eveniment esti in locul potrivit. Iti punem la dispozitie doua saloane - Victoria si Locanda! Ne spui preferintele tale in materie de gastronomie si bugetul alocat iar bucatarul nostru iti va concepe un meniu pe gustul tau. Nu crezi? Fa-ne o vizita!

Nu te preocupa pentru covor rosu si decoratiunile pentru mese...sunt din partea noastra! Tu trebuie doar sa alegi paleta de culori pe care o veti folosi. Daca te gandesti la flori sau sfesnice pentru mese iti putem recomanda o agentie de decoratiuni. Daca ai nevoie de fruit bar sau candy bar il putem face noi.

Evenimente fericite la Restaurant Victoria

Cere oferta personalizata!

Va invit la o cafea! Va voi povesti ce alte lucruri minunate putem face pentru ca o zi atat de importanta in viata voastra sa fie una de neuitat! Ma gasiti la sediul nostru din Mamaia, Incinta Hotel Victoria. Va astept cu mare drag!